Дом ученика средњих школа Врање

Међународни фестивал креативно - едукативног филма "Креф 2019"


Још један у низу успеха наших филм-мејкера - I место на Креф-у 2019. Међународни фестивал креативног филма "Креф 2019" одржан је у Лесковцу 03. и 04.10.2019. године у организацији учитељског друштва Лесковац, одобрен од стране Министарства просвете РС.
Дом учника Врање представио се филмом "Виртуелна личност" на коме је радила библиотекар Јована Трајковић у сарадњи са васпитачицом Тањом Величковић. Филм је добио прву награду у категорији за средњошколце "Васпитни изазов 2019" и донео нам поклон фондације Тијане Јурић, акциону камеру. Сада ће нам филмови бити још занимљивији и бољи.
У Лесковцу су нас представљали ученици: Марија Димитријевић, Александар Стојановић и Лука Ђорђевић и васпитачи Драган Антић и Јована Трајковић. Заслужни за постигнути успех су сви који су учествовали у снимању филма. Било нам је лепо и забавно. Научили смо пуно тога о фотографији и видео едитингу на радионицама које су биле организоване за менторе и ученике, забавили се уз онлајн едукативни, наградни квиз и на крају се вратили као победници Фестивала.
Још једном Б Р А В О за наше домце и васпитаче, наставите да нижете успехе које заслужујете!

Share: