Направите прави избор, нека наш Дом буде ваша друга кућа.
Нудимо вам све неопходне услове за несметан рад, забаву и рекреацију кроз низ васпитно – образовних активности, културно – уметничких и спортских садржаја које организујемо. Пратимо савремене трендове и улажемо у модернизацију и побољшање услова боравка, у складу са вашим потребама, сугестијама и жељама.

Дом ради у оквиру два објекта:

I - Oбјекат где се налази управа Дома; кухиња са пекаром и трпезаријом капацитета 500 корисника; интернет клуб; амфитеатар и сала за спортске активности.

II - Павиљон за становање који се састоји из приземља и три спрата, опремљеним по највишим стандардима за смештај и боравак ученика и студената. Смештајни капацитет зграде је 80 трокреветних соба и 4 апартмана са по 4 лежаја за смештај 200 ученика и 100 студената. Зграда Павиљона поседује 2 ТВ сале; просторију за спортско – рекреативне активности опремљену справама за теретану; учионицу; 2 компјутерске учионице са интернетом; библиотеку са преко 4000 наслова; салу за дневни боравак ученика. Цела зграда покривена је бежичним интернетом високог протока.

Контакт

Милунке Савић 41
Врање, Србија

Телефон: 017 422 035 E-mail: domucenikavr@mts.rs

Пратите нас